Nevjerovatni Đoković smogao snage, odigrao fenomenalan meč i plasirao se u finale

.
Nakon svega što se jučer desilo

 

Novak Đoković prvi je finalista završnog turnira Mastersa u Torinu, a u finale se plasirao nakon pobjede protiv Taylora Fritza sa 2:0.

Novak je sa 2:0 u setovima ostvario pobjedu protiv Fritza, a u setovima je bilo dva puta po 7:6, te je njegova pobjeda bila dosta teško ostvarena.

Tako je Đoković iza sebe ostavio jako traumatičnu situaciju koja se dogodila sinoć, a sve je bilo zbog velikog umora.

Obzirom na veliki umor, Đoković je imao probleme na meču protiv Medvedeva, ali je uspio da ostvari pobjedu u tri seta.

Sve to je ostavilo velike posljedice pa je teniser iz Srbije jako teško disao u finišu ovog meča i zabrinuo je sve oko sebe.

Uspio je da skupi snage, te je danas odigrao novi meč, a ponovo je bilo jako uzbudljivo, a u drugom setu viđen je preokret za pobjedu.

U prvom setu je Đoković napravio break u petom gemu i poveo sa 3:2, ali se Fritz odmah vratio i prvi set je ušao u tie-break.

Činilo se da će drugi set pripasti Fritzu, koji je od samog početka imao break, ali je Đoković zaigrao sjajno, te je i ponovo viđen tie-break.

Sjajni Novak je ponovo bio odlučan, te je izborio plasman u finale gdje ćeć igrati protiv boljeg iz susreta Caspera Ruuda i Andreja Rubljova.

Novak Đoković i jezive scene na terenu: Počeo se tresti i niko nije znao šta mu se dešava

Novak Đoković pobijedio je danas Danila Medvedeva s 2:1, po setovima 6:3, 6:7 i 7:6 i osigurao je plasman u polufinale ATP Finala koji se igra u italijanskom Torinu, ali se uveliko priča o onom što se dešavalo srbijanskom teniseru tokom drugog seta.