Prelijepe scene s ulica Rima, Italijani i Turci zagrljeni pjevaju i čekaju utakmicu

.
Navijači nogometnih reprezentacija Italije i Turske zajedno i u sjajnoj atmosferi čekaju početak utakmice između ovih timova u Rimu, a što će ujedno biti i prvi susret na Euru. Fotografije i videosnimci koji dolaze iz Rima dva sata uoči početka utakmice između Italije i Turske odmah su postali viralni na društvenim mrežama, a nakon pandemije koronavirusa zaista je sjajno opet vidjeti navijačku euforiju i sve ono što nogomet i veliko takmičenje nosi sa sobom.

Italijani i Turci uoči utakmice zajedno navijaju i očekuju početak prvog meča na Euru, a na videosnimcima se može vidjeti da su u sjajnom odnosu, zagrljeni i da između njih nema nikakvih problema. Na jednom od videosnimaka može se vidjeti i kako navijači Italije i Turske zajedno igraju stoni nogomet i na taj način provode vrijeme do utakmice.

Još jednom podsjećamo, svečanom ceremonijom otvaranja i utakmicom Italija - Turska, koja se igra na stadionu Olimpico u Rimu od 21 sat, večeras će početi 16. Evropsko nogometno prvenstvo koje će trajati do 11. jula.

POGLEDAJTE VIDEO OVDJE