Toni Nadal: Novak Đoković je jedan od najboljih svih vremena

Stric i bivši trener Rafaela Nadala - Toni Nadal rekao je kako je Novak Đoković jedan od najboljih igrača svih vremena, a prisjetio se i nedavnog duela Španca i Srbijanca u polufinalu Wimbledona.

Duel Đokovića i Nadala jedan je od najboljih mečeva koji je viđen u 132 godine igre na najpoznatijem i najprestižnijem teniskom turniru na svijetu. Podsjetimo, Đoković je slavio u pet setova, a potom u finalu savladao Kevina Andersona za svoj 13. Grand Slam, od čega u vitrinama ima i četiri Wimbledona.

"Nekada pobijedite, nekada izgubite, to je sport. Morate da se pripremite za sve. Rafa je dobro igrao turnir, imao je dva veoma dobra meča i mogao je da ga osvoji. Bila je to šansa da se približi Federeru, svi smo bili razočarani. Uvijek je Novak visoko na ljestvici kada govorimo o najvećim teniskim imenima svih vremena.

On ima 13 Grand Slam titula, zaslužuje da bude u vrhu. On je jedan od najboljih u historiji. Oni (Federer, Đoković, Nadal) žele da napreduju svakog dana. To je ono što ih čini velikim. Federer je zaslužan za to što Rafa napreduje", rekao je Toni Nadal.