Tučnjava u svlačionici Barcelone: Dvojica "teškaša" glavni akteri sukoba

FC BARCELONA
Nervoza je prisutna zbog lošijih rezultata ove sezone

Kako prenosi madridski AS, poslije jutarnjeg treninga Barcelone od prošlog utorka izbila je tučnjava, što je još jedna potvrda da u svlačionici Nou Kampa nema sloge kao što je to bilo nekada.

Nervoza je prisutna zbog lošijih rezultata ove sezone, ono što je problem za Barcu i ne tako dobre igre, a (za sada) to nije riješeno ni promjenom trenera.

Tako je Kike Setjen (Quique Setién) već u prvim sedmicama na klupi "Blaugrane" vidio probleme koje će uskoro morati rješavati po "hitnom postupku", a s obzirom na to da izlaze sedam dana kasnije na vidjelo, jasno je da su Katalonci probali sakriti tučnjavu. 

Ako vas intrigira ko su bili akteri, AS ne navodi imena, ali se saopćava da su u pitanju dvojica "teškaša" koja su se sukobila u svlačionici poslije treninga. 

Isti izvor navodi da je razlog za svađu grubost na kraju treninga poslije kojeg su se igrači "suočili" jedan s drugim, a s obzirom na to da u Barceloni nema naročito "kršnih" igrača, nije teško sastaviti listu igrača koji su mogli biti vinovnici incidenta.

U taj profil mogli bismo uklopiti Đerara Pikea (Gerard Piqué), Serhija Busketsa (Sergio Busquets), Klemona Lenglea (Clément Lenglet), Samuela Umtitija, Artura Vidala i dvojicu golmana - Neta (Neto) i Mark Andre Ter Štegena (Ter Stegen). Klub se nije oglašavao o ovom pitanju.