U centru pažnje Bijeljina i Sarajevo: Kvote za današnje mečeve Premijer lige izazvale dosta pažnje

nogomet
Sigurno je danas u nastavku sezone očekuje mnogo uzbuđenja u borbi za titulu prvaka BiH, ali i za opstanak u društvu najboljih. Klubovi su se punom parom spremali za proljetni dio sezone i nakon više od dva mjeseca ovog vikenda će istrčati na teren.

Danas su na rasporedu tri utakmice, a u centru pažnje nalaze se mečevi u Bijeljini i Sarajevu. Naime, u Bijeljini će ekipa Radnika dočekati Željezničar, dok će Sarajevo na svom terenu ugostiti Tuzla City.

U terminu od 14:30 sati danas se igra i meč između Veleža i Zvijezde 09 koji će nam sigurno donijeti dosta toga.

Ponude u kladionicama su itekako zanimljive za današnje susrete Premijer lige BiH. Što se tiče meča u Bijeljini jasno je da je Željezničar favorit, ali Radnik je već pokazao da se ove sezone može nositi sa svim timovima.

U svojoj bogatoj ponudi kladionica Meridianbet nudi razne mogućnosti klađenja na okršaj Radnika i Željezničara. Kvote su itekako primamljive, a i Meridianbet blagu prednost daje Želji. Kvote za ovu utakmicu možete pogledati OVDJE. Utakmica se igra od 14:30 sati.

Što se tiče meča na Koševu gdje se od 17:30 sati sastaju Sarajevo i Tuzla City jasno je da je bordo tim veliki favorit. Kvota na pobjedu Sarajeva je iznenadila mnoge i treba je iskoristiti.