Vaso Bakočević izgubio od ruskog youtubera pa poručio da ga treba razapeti i kamenovati

.
Kovalenko slavio jednoglasnom sudijskom odlukom

Crnogorski MMA borac Vaso Bakočević neće po dobrom pamtiti bokserski meč protiv ruskog youtubera Svjatoslava Kovalenka, u koji je ušao kao veliki favorit, a izgubio nakon četiri runde.

 

Kovalenko je iznenadio Crnogorca već u prvoj rundi kada ga je jednim udarcem srušio na tlo. Sudija je morao brojati Vasi, što je donijelo prednost uoči nastavka meča. Rus je nastavio dobro boksati i biti dovoljno aktivan kako bi na kraju stigao do trijumfa. Kovalenko je pobijedio jednoglasnom sudijskom odlukom.

Bakočević nije tražio izgovore za poraz, samo je na svom Instagramu objavio fotografiju koju je malo "dotjerao".

 

Usporedio se UFC-ovim borcem Tajronom Vudlijem (Tyrono Woodley) koji je nedavno izgubio protiv YouTube zvijezde Džejka Pola (Jake Paul).

 

- Poraz sudijskom odlukom nakon četiri runde. Rekao sam da se kladite na Rusa, bila je dobra kvota. Mene i Tajrona Vudlija treba razapet i kamenovati. Sramota za sport. Žao mi je što nisam nokautiran, pa da bude šlag na tortu. Ovako to još više boli. Na 1, 2, 3 želim izuvanje u komentarima - napisao je Vaso Bakočević na Instagramu, postavivši svoju animaciju kao klauna.

Pogledajte video OVDJE!