"Vjerojatno će nas dočekati nešto lošiji teren, ali nećemo se vaditi na taj faktor"

asd
Fudbaleri Širokog Brijega u nedjelju igraju u gostima protiv Radnika meč 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Široki i Radnik će u svega četiri dana odigrati dvije utakmice jer se ponovo sastaju u srijedu kada će igrati meč osmine finala Kupa naše zemlje.

Ekspedicija Širokog već danas u 13 sati kreće put Bijeljine gdje će ostati do srijede poslijepodne, a onda će nazad u svoj grad.

Pred utakmice protiv Radnika održana je i press konferencija na kojoj se prisutnim novinarima obratio trener Jure Ivanković, te golman ove ekipe Dario Miškić.

"Radnik se nije puno promijenio u odnosu na prvu utakmicu. Promijenili su sustav igre i rotirali neke igrače po pozicijama, a iskustvo više dobili su angažiranjem Blagojevića koji je najopasniji uz Đurića i Poparu. Čvrsti su u obrani, dosta jaki u skoku i fizički nezgodni s brzim napadačima prema naprijed", rekao je Ivanković i dodao.

"Iako su posljednji na tablici, Radnik nije najlošija momčad u ligi. Ipak, ako mi budemo na vrhunskoj razini, možemo svakoga pobijediti. Fokusirani smo na sebe i zadatke koje mi trebamo obaviti kako bi pobijedili".

"Vjerojatno će nas dočekati nešto lošiji teren, ali nećemo se vaditi na taj faktor, oboma će nam biti isto. Idemo po prvu gostujuću pobjedu".

Miškić je dodao da želi sačuvati svoju mrežu u narednim mečevima protiv Radnika.

"Svaku utakmicu želim sačuvati svoju mrežu i tako se pripremam. Uradili smo kvalitetne taktičke analize i pripreme. Uvjeren sam u dobar rezultat, a to su tri prvenstvena boda i prolaz u Kupu", kaže Miškić.

Ivanković je najavio određene promjene već za ovu utakmicu, a jedini igrač čiji je nastup upitan je virozni Tonći Mujan.