0 comments
16 Aug

OKEJ – koja god voćka da je u pitanju – zdrava je. Samo su neke malo „jače“ od drugih. 

Primjerice: 

Smrznute maline – to divno, nježno voće jedno je od najzdravijih na svijetu. Sve činjenice govore da smanjuje rizike od srčanih udara, Alzheimerove bolesti, pretilosti, dijabetesa i još su pune antioksidansa. Iako im je sezona kratka, cijele su nam godine na raspolaganju smrznute koje, pazite sada, u tom obliku daju još više antioksidansa. 

Šest vrsta voća dostupnih cijele godine.
0 comments
15 Aug

ŽELITE li biti fit, imati divnu liniju i dobro zdravlje, nemojte jesti ovo ili ono. Je li vam već dozlogrdilo da vam stalno netko nešto brani? 

Mi ćemo stoga ovog puta okrenuti priču i reći vam nešto što možda znate i sami, ali sigurni smo - ne radite baš puno po tom pitanju. 

Sada znate što ćete pojesti kada ogladnite.
0 comments
14 Aug

DOBRO razmisli: što ti u jednom danu znači 30 minuta?

Ma kakva šetnja za liniju, šećete za cijelog sebe, pogledajte kako.
0 comments
11 Aug

NJENI će vam dokazi doći kao melem na ranu, posebno ako vam je već dosta brojanja kalorija i sumanutog izbjegavanja zabranjenih grickalica.

Doduše, njeno mišljenje baš ne ide u prilog nastojanjima da se loše grickalice "ocrne", a dobre, zdrave, još više dignu na pijedestal. No ako malo promislimo, nitko zapravo nikada nije tvrdio da se dobre grickalice smiju jesti u velikim količinama.

Otkrila je pravu mjeru zdravlja u odnosu na grijehove koje svi volimo.
0 comments
10 Aug

PRAVILAN odabir večernjeg obroka može uvelike pomoći dijeti. Držite se nekoliko jednostavnih pravila i gledajte kako se kilogrami tope!

Kalorije

Jedite između 450 i 550 kalorija. Ako želite smršaviti, bolje je jesti oko 450 kalorija, a ako puno vježbate i želite održati težinu, jedite oko 550 kalorija.

Ugljikohidrati

Držite se nekoliko jednostavnih pravila i gledajte kako se kilogrami tope!
0 comments
09 Aug

TRENING u vodi, nema boljeg!

Puno puta dokazano, puno puta napisano: vježbanje u vodi duplo je lakše nego na zraku, a ima dvostruko bolji učinak. Stoga, ne budite stoga lijeni i nekreativni. Iskoristite vodu do maksimuma i pretvorite obično kupanje u savršen trening. Pogotovo ako želite imati privlačniji struk i još čvršću guzu.

Ako ste žena, zaista ne vjerujemo da to ne želite.

Ako ste žena, zaista ne vjerujemo da to ne želite.
0 comments
08 Aug

POZNAVATELJI i ljubitelji joge dobro znaju koliko ona može utjecati na naše zdravlje, vitalnost i liniju.

No, joga nije samo vježba gipkog tijela. Postoji toliko vrsta da ih je praktički nemoguće pobrojati, ali zato imamo jednu lijepu vijest za sve vas koji je prakticirate. Ili možda nikada niste ni pokušali, jer vam se čini teška. 

Predstavljamo vam pozu poznatu kao Surya Mudra, namijenjenu poticanju vaše unutarnje vatre. To je poza koja jako ubrzava metabolizam, a vi se praktički ne morate ni micati.

Bez ikakve fizičke aktivnosti.
Back to top