5 makeup savjeta za sve plavuše

Home

5 makeup savjeta za sve plavuše


Plavuše važe za vrlo atraktivne djevojke, a kako biste svoju ljepotu dodatno naglasile važno je da naučite kako da je pravilno istaknete!

Ovo su osnovna makeup pravila za sve zlatkose djevojke i žene:

Neutralne sjenke za oči

Plavuše izgledaju neodoljivo u neutralnim nijansama, poput taupe, hladnih smeđih ili neutralnih perlastih nijansi. Ako je boja tvoje kose više toplo plava, dobro će ti stajati i tople smeđe nijanse i bronzani tonovi.

Istakni trepavice

Ako si plavuša svijetle puti bilo bi dobro da crnu maskaru zamijeniš maskarom u tamno smeđoj boji. Za plavuše tamnije puti, klasična crna maskara je sasvim OK.

Ne pretjeruj sa iscrtavanjem obrva

Iako plavuše mogu izgledati vrlo moćno za naglašenim, tamnim obrvama, činjenica je da ovakve obrve zahtjevaju određeni stil i stav. Većina plavuša ipak daleko bolje izgleda sa “neutralnim” obrvama, koje su uredno počupane i oblikovane. Za popunjavanje obrva biraj sjenke u boji dlačica, nikako krejon.

Ružičasto rumenilo

Ako se bojiš da ćeš izgledati poput lutke, ne brini – ružučasto rumenilo će savršeno naglasiti tvoju plavu kosu, a ako želiš malo otkačeniji look, možeš se odlučiti za jarko ružičaste nijanse sa sedefastim sjajem.

Ništa bez crvenog ruža!

Crveni ruž je apsolutni must have za svaku plavušu – sa ovako naglašenim usnama izgledat ćete kao prava seks bomba! Za dnevne varijante birajte ruževe u bojama breskve ili one sa ružičastim podtonom. Izbjegavaj ruževe u nude nijansama koje se stapaju sa bojom tvoje kože.

Izvor: miss7.hr

Tagovi
Objavio: Čet, 13/07/2017 - 13:32

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top