Aca Lukas uskoro izlazi iz pritvora, dao iskaz tužiocu

Home

Aca Lukas uskoro izlazi iz pritvora, dao iskaz tužiocu

Nakon što je dobrovoljno otišao u policijsku stanicu na Novom Beogradu, policajci su Lukasa predali tužiocu koji mu je poslije saslušanja odredio pritvor.

Tragom ove informacije odmah smo pozvali Lukasa koji nam je potvrdio da jeste saslušan, ali kaže da će uskoro biti pušten, prenose srbijanski mediji.

- Dao sam iskaz, očekujem da ću za pola sata biti napolju. I Sonja Vu je tu, daje iskaz - kratko je rekao Aca.

Podsjetimo, drama između Ace i njegove supruge Sonje Vuksanović počela je jučer, u subotu 2. septembra, kada ga je ona prijavili policiji zbog navodnog fizičkog napada, optuživši ga da ju je navodno pretukao u stanu.

Nakon toga, oko 19.30 sati Sonju je bila na pregledu u Urgentnom centru. Dva sata kasnije, Lukas je u razgovoru za Telegraf iznio šta se dogodilo, rekavši da Sonja laže da ju je tukao.

- Došao sam u stan samo da se pozdravim sa kćerkom, jer idem na put. Krenuo sam da skuham kafu sebi, kada je počela da me vrijeđa. Da li ti stvarno misliš da ja nosim nož sa sobom i upadam u stan sa nožem?! Udario sam je nogom u cjevanicu zato što me je gađala lončetom u glavu i nije mi dala da izađem. Ta modrica što kažu da ima na nozi, možda i nije od toga, nego od pretjeranog ka**nja. Modricu joj nije napravio Marko Jarić, ali možda jeste neko ko se isto zove Marko - rekao je Lukas.

- Ona laže, ona je žena koja ima dijagnozu! U utorak očekujte konferenciju za medije gdje ću reći šta mi je sve ukrala, šta mi je radila, i ko je Sonja. U utorak očekujte svu istinu o "Sonji Vu"- zaključio je Aca.

 

(Izvor: Avaz)

Objavito: Ned, 09/03/2017 - 18:43

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top