Home

Aco Petrović više nije selektor Hrvatske

15 Sep

Aco Petrović više nije selektor Hrvatske

Hrvatska je razočarala na Eurobasketu te ispala u osmini finala od Rusije, a poslije tog potopa nekoliko starijih igrača odlučilo se povući. 

Zaključeno je kako je utakmica osmine finala izazvala negativnu konotaciju , a nakon sastanka čelnika hrvatskog košarkaškog saveza, dosadašnji selektor Aco Petrović razriješen je dužnosti.

Rusija mu presudila

Zaključeno je da je utakmica osmine finala Eurobasketa 2017. protiv Rusije izazvala negativnu konotaciju i za Hrvatski košarkaški savez i za dosadašnjeg selektora, te je dogovoren sporazumni raskid ugovora, rečeno je u priopćenju. 

Budući da u novembru počinju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska mora pronaći novog selektora.

Ko nakon Ace?

Prema prvim informacijama to bi trebao biti Ante Nazor kojem je zadnji posao imao u makedonskom MZT-u. S njime je šef struke Dino Rađa već razgovarao...

Kako sada stvari stoje, vrlo ozbiljan kandidat za šefa hrvatske košarkaške A selekcije je bivši trener Zadra, Splita i MZT-a te uspješni izbornik gotovo svih mladih hrvatskih selekcija, 38-godišnji Ante Nazor, a nešto slabije kotiraju bivši Cedevitin trener Veljko Mršić, Acin pomoćnik Ivica Skelin i Piksi Subotić.

 

(Izvor: Avaz.ba)
 

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top