Aladin Ćemalović na World Cup-u u bodybuildingu osvojio treće mjesto

Kao što je napisao naš cazinjanin Muhamed Mizić u svom tekstu koji je posvetio Aladinu Ćemaloviću, da su on i mnogi mladi momci krenuli trenirati upravo zbog Aladina i to je zaista tako.

Aladin je popularizirao bodybuilding u svim rodnom gradu Cazinu a i šire i postao prava ikona u koju se mnogi mladi momci ugledaju. Osim što je jako uspješan kao sportista, izuzetno je familijaran čovjek i upravo su mu kroz njegove skorašnje pripreme za World Cup bili najveća podrška i motivacija njegova žena, kćerka i sin. Svi sugrađani hvale Aladina na sav glas a imaju i razlog jer je u mnogo navrata i mnogima pomogao iako on skroman kakav jes, nikad to ne ističe.

Prije nekoliko dana nam je donio medalju bronzane boje u naš Cazin nastupajući na World Cup-u u bodybuilding-a koji se održao u Srbiji u gradu Pančevu. Tu je osvjetlao obraz Bosne i Hercegovine i našeg Cazina gdje je među brojnim natjecateljima koji su došli sa svih strana svijeta osvojio odlično treće mjesto u super teškoj kategoriji.

Aladin je spojio svoju ljubav prema bodybuilding-u sa jednim poslovnim potezom te otvorio Shop sa suplementacijom koji se nalazi u trgovačkom centru Ljiljan u kojem se možete opskrbiti proteinima, vitaminima, mineralima ali i vrijednim savjetima koje ćete dobiti uz suplemente. Shop uskoro slavi svoju drugu uspješnu godišnjicu poslovanja u dvanaestom mjesecu. Mnogi su se uvjerili u kvalitet usluge te će Shop nastaviti raditi u tom pravcu.

Izuzetno je lijepo imati sugrađanina kakav je Aladin jer on promoviše mnogo dobrih stvari kao što su sport, zdravlje i ono što je najbitnije promoviše ljudskost. Želimo mu još mnogo uspjeha u svim sferama života a on je to u potpunosti zaslužio jer dobro se dobrim vraća.

Image