Home

Amar Jašarspahić Gile ovog petka pobrinut će se za dobru zabavu i provod do jutra u jednom od najpopularnijih sarajevskih klubova

10 May

Amar Jašarspahić Gile ovog petka pobrinut će se za dobru zabavu i provod do jutra u jednom od najpopularnijih sarajevskih klubova

Amar Jašarspahić Gile ovog petka 12. maja pobrinut će se za dobru zabavu i provod do jutra u jednom od najpopularnijih sarajevskih klubova My Face-u.

Nastup popularnog pjevača i prvog pobjednika regionalnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" iz BiH počinje u 22 sata, a izvrsna karijera, odličan i jedinstven glas kojim je osvojio publiku širom regije, brojni nastupi širom Evrope i drugih kontinenata, te slušani hitovi najbolje govore o kakvom pjevaču se radi.

Jašarspahić je do sada uradio jedan zapažen albuma, debitantski „Čovjek tvoga sna“ 2013. godine, a sa njega su se izdvojili hitovi „Kafana liječi sve“, „Koliko para toliko muzike“, „I ja sam nečije dijete“, „Krv mi je popila“, „Nije kraj“, „Ma pusti ponos“, „Ne prestaju moje kiše“ i „Zašto sam sam“. Namjerava da izda novi album, a nedavno je predstavio spot za predivnu baladu "Spreman na sve".

Nakon Jašarspahića sve posjetioce My Face-a u petak 19. maja očekuje nastup atraktivne Milice Pavlović.

Nadamo se da ćete naći mjesta za objavu u Vašem cijenjenom mediju.

Hvala unaprijed i srdačan pozdrav!

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top