Amina, majka Nadin: Vjerujem Larsonu! Neću im halaliti! Pokušaj ubistva mog djeteta!

sd
Tužila sam Sebiju zbog rečenice: “Nadin niko neće liječiti”, tužiteljica rekla da je to izvučeno iz konteksta!

 

Tužila sam Sebiju zbog rečenice: “Nadin niko neće liječiti”, tužiteljica rekla da je to izvučeno iz konteksta! Ovo je pokušaj ubistva! Priložila sam 34 dokaza protiv KSUC-a, glavni dokaz je otpusno pismo! Tužiteljica nam poslala obavještenje da se neće provesti krivično djelo! Ko je ona da vještači, nema medicinsko znanje!

Tužiteljica koja je vodila slučaj je Sanela Škaljić, usko vezana za porodicu Izetbegović! Ispitat će se zbog čega nije bilo suđenja i pojedinačnih saslušanja! Advokat nam otkazao dva dana prije nego što su nam odbili prijavu! Saznali smo da je od našeg advokata supruga dobila specijalizaciju na KSUS-u u januaru, to je dobio u toku procesa! Ja im ovo neću halaliti!

Bliski ljudi SDA su nas upozorili da se pazimo! Država će stradati zbog pojedinaca! Prijavila sam slučaj koruptivnom timu u KS! Razgovarala sam s Erduanom Kafedžićem, sve će ispitati! Obratili smo se Federalnom tužilaštvu, ukoliko nas opet odbiju, oni preuzimaju slučaj!

Vjerujem Larsonovom timu! Više ljekara je trebalo postupiti kao Gavrankapetanović, možda bi bilo drugačije! Na pedijatriji govore da nam ne treba još jedna Nadin! Uradila sam nešto i za drugu djecu, sada se plaše da ne naprave novi slučaj Nadin. Ne borim se samo za svoje dijete! Žao mi je roditelja koji se povlače! Doktori u Tuzli se razlikuju od ovih iz Sarajeva, nisu dali posao za stolicu!