Home

Amir Gljiva izgubio najtežu bitku, Edin Džeko mu odao počast

12 Apr

Amir Gljiva izgubio najtežu bitku, Edin Džeko mu odao počast

Amir Gljiva nije uspio dobiti najtežu bitku.

Hrabri dječak koji je bio teško bolestan je preminuo, a kapiten bh. reprezentacije, Edin Džeko mu je odao posljednju počast.

”Život nekada zna biti surov, nemilosrdan i nepravedan, ali svi se borimo na svoj način. Nažalost, Amir Gljiva, dječak kojeg sam upoznao na Pedijatrijskoj klinici u Sarajevu, izgubio je svoju bitku, ali njegovo ime će uvijek biti u našim sjećanjima i srcima… Želim mu vječni rahmet i najljepši dženet, a njegovoj porodici sabur!”, poručio je popularni Dijamant na društvenoj mreži Facebook.

Prilikom nedavne Džekine posjete Roditeljskoj kući u Sarajevu, oboljeli Amir nije bio u stanju vidjeti svog omiljenog fudbalera.

Džeko je, nakon toga, odlučio da ga posjeti te mu pokloni dres s potpisom, a tom prilikom dječak je zamolio bh. napadača da mu posveti svoj sljedeći gol.

Nakon što jeu Elbasanu Džeko bio strijelac u pobjedi od 2:1 protiv selekcije Albanije, napadač je putem društvenih mreža poručio da je svoj jubilarni 50. gol posvetio teško oboljelom Amiru.

“Obećanje je dug! Gol protiv Albanije obećao sam posvetiti Amiru Gljivi, koji leži na Pedijatrijskoj klinici i 50. gol je poklon njemu”, napisao je tada Džeko.

 

(Izvor: Sportske.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top