Angelina Jolie ima novu ljubav i ponovo će se udati?

Home

Angelina Jolie ima novu ljubav i ponovo će se udati?

Čini sa da holivudska glumica Angelina Jolie nije dugo žejlela da bude sama nakon razvoda, a kako piše američki tabloid “In Touch”, bivša supruga Brada Pitta odnedavno je u uplovila u novu romansu.

Naime, kako piše pomenuti tabloid, Angelina je već izvijesno vreme u vezi sa muškarcem koji je poznati filantrop, a koga je upoznala prošle godine u Londonu.

Iako ovu vezu i dalje drži u tajnosti, Jolie želi da novog partnera upozna sa djecom.

Jasno joj je da će Brad zauvek biti otac njene djece, ali ipak želi da njima predstavi novog muškarca i isto tako želi da njena djeca zavole njenog novog momka – rekao je izvor blizak glumici za “In Touch” i dodao:

Angelina je željela da sačeka da se slegne prašina oko razvoda pa da uvede novog muškarca u njihove živote, ali postoji mogućnost da dovede novog momka na upoznavanje već sljedeće sedmice – kaže izvor i tvrdi da glumica želi da se uda za novog momka.

Sa druge strane, njen bivši partner, Brad Pitt nije dobro primio ovu vijest, tvrdi izvor.

Informacija je šokirala Brada Pitta. On nije znao da se Angelina viđa sa nekim, a kamoli da razmišlja o udaji – rekao je izvor i dodao da Pitt nema namjeru da upozna novog dečka Angeline Jolie.

 

(Izvor: Fokus.ba)

Objavito: Tue, 04/18/2017 - 09:07

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top