Anthony Miranda pokušao da opljačka šampiona ultimate fighta

Home

Anthony Miranda pokušao da opljačka šampiona ultimate fighta


Nakon što je Anthony Miranda na parkingu prišao jednom vozilu uperio je pištolj u vozača i zatražio novac. Nakon što je uzeo novac, Miranda je napravio grešku zatraživši od vozača da napusti automobil. Iz automobila je izašao ultimate fighter i stručnjak za borilačke vještine.

Policajac iz Čikaga, Džon Mirabeli, ispričao je za američke medije šta se dešavalo nakon Entonijeve prijetnje pištoljem.

- Vozač automobila pokušao je da otme pištolj od Mirande, a tokom borbe za pištolj, Miranda ga je slučajno ispustio i tako upucao sebe u zglob, priča policajac.

Napadnuti vozač uspio je da drži pod kontrolom Mirandu dok policija nije stigla. Vozač je oficirima ispričao da je šampion ultimat fajtinga i da je bio stručnjak za borilačke veštine. Miranda je prebačen u bolnicu sa razderotinama na licu, masnicama ispod očiju i ranom od metka.

Dvadesetčetvorogodišnji Miranda je optužen za oružanu pljačku i upotrebu vatrenog oružja i naređeno mu je da plati kauciju od 350 hiljada dolara. Po svemu sudeći, izabrao je pogrešnu žrtvu

dnevniavaz.ba/KIP.ba

Objavio: Tue, 06/12/2011 - 20:00

Facebook komentari

Back to top