Anthony ne želi ostati u New Yorku

Home

Anthony ne želi ostati u New Yorku

Carmelo Anthony se vjerovatno nalazi u najturbulentnijem razdoblju karijere otkako je u New York Knicksima.

Stalni razgovoru s bivšim predsjednikom Philom Jacksonom o mogućem odlasku, pa onda ostanku. Sada Anthony pokušava stvoriti jasnu sliku i izrazio je želju kako želi igrati za Houston Rocketse.

Anthony ima no-trade klauzulu i jedina ekipa za koju će on to iskoristiti su Rocketsi koji su nedavno u razmjeni dobili Chrisa Paula i koji pokušavaju dovesti Anthonyja kako bi se izjednačili s Golden State Warriorsima na Zapadu.

New York je vjerovatno spreman razmijeniti Anthonyja, ali kada su zaposlili novog predsjednika Stevea Millsa i GM-a Scotta Perryja, Knicksi sada želi zadržati Anthonyja na još jednu sezonu. Ali, Melo ne želi ostati.

ESPN-ov novinar Adrian Wojnarowski tokom emisije na SportsCenetru rekao je kako je Anthony dao do znanja Knicksima: “Želim ići u Houston, nisam zainteresovan za razgovore s vama i mogućem povratku u roster New Yorka.”

Carmelo ne želi biti više dio Knicksa i teško je da ga iko može kriviti za to. Prošle sezone uprava je bila protiv njega, a sada nova uprava želi raditi s njima. Ovo je gotovo i Anthony bi trebao vjerovatno otići.

 

(Izvor:nbacro)

Objavito: Čet, 07/20/2017 - 15:29

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top