APEL: Porodica Dizdarević iz Rujnice moli za pomoć

Home

APEL: Porodica Dizdarević iz Rujnice moli za pomoć


U današnje vrijeme mnogo je apela za pomoć našim sugrađanima. Ponekad se pitamo kuda svijet ide kada je došlo do toga da za liječenje, život, školovanje ili izgradnju kuće moramo pomoć tražiti i očekivati jedni od drugih?
Sve ostane u razmišljanju. Djelujemo odmah i nikada se ne možemo oglušiti na neki apel da iziđemo u susret na način na koji možemo. Zato na portalu Cazin.NET možete i vidjeti toliko apela. Trudimo se objaviti svaki i pomoći da dođe do onih koji mogu pomoći drugima.
Tako nam je pristigao još jedan apel. Radi se o porodici Dizdarević iz Rujnice. Žive u jako lošim uslovima. Đula Dizdarević ima troje djece, njen muž je jako bolestan. S toga ne može da zaradi za svoju porodicu. Nemaju nikakvih primanja niti zaposlenja. U takvoj situaciji pitamo se, a od čega onda žive?
Jako težak život, bolest i neimaština razlozi su zašto se ova porodica obratila svim dobrim ljudima za pomoć. Ukoliko možete, pomozite im na bilo koji način. Sve što možete donirati njima je dobro došlo.
Kontakt broj telefona porodice je: 061/446-217.Svoje novčane donacije možete uplatiti na broj žiro računa koji je u prilogu:
Pokažimo našu veliku humanost i pomozimo porodici Dizdarević da ugledaju ljepše dane.

(Cazin.NET)

Topic
Objavio: Pon, 27/03/2017 - 12:12

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top