Home

Armin Dedić o izgubljenom finalu: Zbog "Zvezda Granda" propustio upis na fakultet (VIDEO)

06 Jul

Armin Dedić o izgubljenom finalu: Zbog "Zvezda Granda" propustio upis na fakultet (VIDEO)

"Izmakla mi je pobjeda za jednu stepenicu, ali Bože moj, idemo dalje”, rekao je Armin i dodao da je Marija Šerifović tokom takmičenja bila njegov anđeo čuvar.

“To što je Marija rekla da će me usvojiti je bila njena šala. Ja ipak imam 20 godina i da nisam punoljetan, možda bi me i usvojila. Mariji sam mnogo zahvalan što me je čuvala i podržavala sve vrijeme i davala savjete i što je ispala veliki čovjek i pijatelj”, rekao je Armin. On se u emisiji osvrnuo na svoje početke i priznao da je zbog audicije za “Zvezde Granda” propustio upis na fakultet.

“Od malih nogu sam u muzici, 12 godina sam svirao gitaru i planiram da nastavim ovim da se bavim. Mislim da me je Bog stvorio samo za ovaj posao”, rekao je Armin i dodao da jedva čeka da uđe u studio da snimi svoju prvu pjesmu za “Grand produkciju”.

“Još uvijek se dvoumim da li će biti balada ili neka numera bržeg ritma”, kaže Armin i dodao da se tokom takmičenja ugojio skoro 10 kilogama i nakon kritike Jelene Karleuše u polufinalu odlučio je da smrša.

(Izvor: e-turneja/Cazin.NET)

 

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top