Asim Kamber pretučen u “svom” gradu!? (FOTO)

U Sanskom Mostu u centru grada oko 18,30 sati fizički je napadnut Asim Kamber, federalni zastupnik i predsjednik lokalne SDA, piše portal normala.ba.

Iisti izvor navodi da je Kamber dovezen u Službu hitne pomoći Doma zdravlja i prema informacijama svjedoka, ima povredu glave.

U Sanskom Mostu poznato je da Kamber izbjegava šetnje po gradu, pa čak i odlaske u ribolov, piše normala.ba.

Poznat je napadač na zastupnika Kambera kao i mjesto gdje se odigrao incident. Dvadesetogodišnji student M.S. iz Sanskog Mosta fizički se sukobio sa Asimom Kamberom na Trgu ljiljana u blizini ulaza u zgradu gdje živi. Riječ je o Muji Sinanoviću. Policija je u večernjim satima napravila uviđaj i razgovarala sa svjedocima događaja. Nezvanično na trotoaru je bilo i tragova krvi. 20-godišnjak se u pratnji oca prijavio u policiju.

Nezvanično, do incidenta je došlo kada je Sinanović prišao Kamberu  i pitao  ga zašto preko  vijećnika  SDA opstruira  izgradnju  objekta njegovog oca u centru grada.O  ovom slučaju upoznat je i vrh SDA u Sarajevu.

Došlo je do međusobne prepirke i fizičkog kontakta u kome je 56-godišnji Kamber prošao lošije. Detalje ovog “obračuna” pored svjedoka najbolje znaju oba učesnika, piše normala.ba.