fbpx Balkan Tube Fest 2017: Glasajte za Mecu Cazina, najbolju internet senzaciju naše regije!

Balkan Tube Fest 2017: Glasajte za Mecu Cazina, najbolju internet senzaciju naše regije!

Home

Balkan Tube Fest 2017: Glasajte za Mecu Cazina, najbolju internet senzaciju naše regije!


Kao i prethodne godine, i ove godine se održava glasanje za izbor učesnika za BTF 2017, a održat će se u Beogradu, u Sava Centru.

Iako se trenutno ne nalazi na listi, smatramo da cazinski humorista Amel Družanović, poznatiji kao Meca Cazin, ima kvalitet i dovoljan broj pretplatnika da bi bio učesnik BTF-a.

Meca Cazin je internet senzacija i jedna od najpopularnijih YouTube zvijezda u regiji.

Amel je rođen u Cazinu, gdje je završio osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. Prema vlastitim riječima, snimanje videoklipova je počeo iz zabave. Početni radovi su dobro prošli kod gledalaca, pa je odlučio nastaviti. Popularnost je stekao kratkim humorističnim klipovima koji na jedinstven način dočaraju našu svakodnevicu, a koje redovno objavljuje na svojoj Facebook stranici i YouTube kanalu. Poseban uspjeh predstavlja snimanje dugometražnog filma "Macola" rađenog u saradnji s komičarem Omerom Nadarevićem – Omčom iz Bihaća.

Ako želite pomoći Meci da se nađe na listi učesnika, možete glasati OVDJE, tako što ćete napisati Meca Cazin kao ime jutjubera kojeg biste željeli da vidite na festivalu, a da nije na listi.(M. Selimović/Cazin.NET)
Tagovi
Topic
Objavio: Ned, 15/01/2017 - 20:14

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top