Banja Luka: Promovisana knjiga Milorada Dodika

Home

Banja Luka: Promovisana knjiga Milorada Dodika


Recenzent nove knjige predsjednika Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorada Dodika “Pobjeda Srpske” Milan Ljepojević izjavio je danas u Banjaluci da naslov ovog djela nosi jasnu poruku da srpski narod i svi ostali koji žive u RS imaju garantovanu bezbjednost i slobodu.

Ljepojević je rekao novinarima da se naslov “Pobjeda Srpske” može uzeti kao glavna poruka i opredjeljenje ovog djela, koje govori o izbornoj kampanji Dodika i SNSD-a tokom lokalnih izbora prošle godine.

“U knjizi su komentari i govori iz te kampanje, kao i fotografije. Inače, osnovna preokupacija proteklih izbora je bila Republika Srpska ili BiH, a građani su se opredijelili za RS. Pobijedila je Republika Srpska”, naveo je Ljepojević uoči promocije knjige predsjednika SNSD-a Milorada Dodika u Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci.

milorad

On je istakao da knjiga ima analitički pristup i dva naslova – “Pobjeda Srpske” i “Srcem za Srpsku”.

“U njoj su govori predsjednika sa 90 odsto političkih tribina na kojima se obraćao prisutnima”, naglasio je Ljepojević i dodao da su govori Dodika dostupni građanima na sajtu SNSD-a, te da je ovo treća knjiga iz kampanja lidera te stranke.

Recenzent knjige Franc Sošnja kaže da je ova knjiga istorijski dokument jednog vremena i moderne kampanje.

“Knjiga prikazuje veliku govorničku energiju Dodika i državničko ponašanje prema RS i narodu koji tu živi. Dodik nema pisanih govora i na svakom skupu govori motivisano i na drugačiji način, uz originalne poruke”, ocijenio je Sošnja.

Na promociji je govorio i treći recenzent knjige Krsto Grujić.Promociji, na kojoj se danas zbog obaveza nije pojavio autor knjige, prisustvovale su brojne zvanice iz političkog, javnog i društvenog života RS.

Milorad Dodik, rođen 1959. godine, osnivač i predsjednik SNSD-a, trenutno obavlja funkciju predsjednika Republike Srpske.

 

(Izvor: Srna)

Tagovi
Objavio: Wed, 06/09/2017 - 13:46

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top