Bartra: Najgorih 15 minuta u mom životu

Home

Bartra: Najgorih 15 minuta u mom životu

Marc Bartra u bolnici se oporavlja od povrede ruke koju je zadobio nakon eksplozije u blizini autobusa dortmundske Borussije.

U utorak navečer desio se bombaški napad na autobus Borussije uoči utakmice protiv Monaca, a najgore je prošao Bartra, kome je stradala ruka. On je završio u bolnici, a danas mu je u posjetu stigla porodica.

"Danas sam imao posjetu ljudi koje najviše volim. Oni su moje sve i zbog njih se borim da prevladam sve prepreke. A ono što mi se dogodilo je nešto najgore što sam doživio i to nikome ne bi želio. Bol, panika, nesigurnost... Nisam znao šta se dešava i koliko će trajati. Ovo je bilo najdužih i najtežih 15 minuta u mom životu", rekao je Bartra, pa je dodao:

"Sve što tražim je da živimo u miru i da ne bude rata. Ovih dana gledam natečeni zglob i znate li šta osjećam? Ponos! Gledam ponosno na ovo. Hvala svima koji su se potrudili da se što prije izliječim. Hvala svima na porukama i mom klubu. Veliki pozdrav svima". Uz sve napisano, Bartra je priložio i fotografiju iz bolnice.

 

(Izvor: Sportsport.ba)

Objavito: Pet, 04/14/2017 - 13:52

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top