Bazeni "Kula" Cazin: Kompleks bazena za sve uzraste, idiličan odmor u prirodi uz odličnu gastronomsku ponudu (VIDEO)

Home

Bazeni "Kula" Cazin: Kompleks bazena za sve uzraste, idiličan odmor u prirodi uz odličnu gastronomsku ponudu (VIDEO)

Prva asocijacija na vruće ljetne dane u Cazinu su svakako Bazeni “Kula” Ćoralići koji teže ka tome da svojim gostima obezbijede samo najbolje za njih.

Radi se o vanjskom kompleksu bazena s vodenim atrakcijama, toboganima, popločenom sunčanom terasom, uređenim zatravljenim i kamenitim površinama sa raznovrsnim mogućnostima za dječiju igru. Sve to prati kompletna ugostiteljska ponuda, sportski tereni i predivan okoliš.

bazeni

Od prošle godine S.R.C. Bazeni “Kula” Cazin ima i svoj mini ZOO vrt gdje u prirodnoj idili uz životinje mališani mogu uživati u igri, ali i odmoriti od kupanja. Otvoreno je i igralište za djecu uz puno osiguranje, odmaralište za starije, te će od sada vaša posjeta Bazenima "Kula" biti još potpunija i radosnija. Igraonice za djecu, autići, staze za bicikla - sve ćete to pronaći u sklopu ovog kompleksa.

Sve su to odlični razlozi da osvježenje u najtoplijim ljetnim danima potražite upravo na ovom mjestu!

bazeni

A idiličnog odmora nema bez ukusne hrane. Tako ovdje morate probati pizze i pogačice iz krušne peći, svježu pastrmku, jela sa gradela i roštilja.

Pored bogate i raznovrsne gastronomske ponude, gosti imaju priliku za uživanje u dugim šetnjama koje su svakako odlična relaksacija i predah od užurbanog života.

U ponudi imaju i prenoćište, organizaciju vašeg dana iz snova - baš sve što trebate i za sve prilike!

(Cazin.NET)

 

Tagovi
Topic
Objavito: Wed, 08/02/2017 - 11:00

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top