Tragedija kod Zadra: Belgijanac skrivio nesreću sa smrtnim posljedicama pa se tukao s policijom

auto
Strašna tragedija dogodila se u nedjelju u Petrčanima kod Zadra. 36-godišnji državljanin Belgije uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad automobilom te naletio na 36-godišnju trudnicu. Ona je teško ozlijeđena, a danas su iz zadarske bolnice javili i da je nažalost izgubila dijete.

O detaljima same nesreće izvijestila je zadarska policija koja 36-godišnjaka tereti za izazivanje prometne nesreće sa smrtnim posljedicama. U ovoj nesreći osim trudnice ozlijeđene su još dvije osobe.

Sama nesreća dogodila se kada je 36-godišnji vozač BMW-a belgijskih registracijskih oznaka zbog neprilagođene brzine skrenuo lijevo na parking te udario u trudnu pješakinju i automobil marke Škoda koji je odbačen na automobil marke Volkswagen koji je zatim odbačen na automobil marke Ford.

U ovoj su nesreći još lakše ozlijeđeni 40-godišnjak i dvogodišnje dijete koji su se nalazili u parkiranom automobilu.

Nakon nesreće, osumnjičeni je uz uporabu sredstava prisile priveden u prostorije policije, kojom prilikom je oštetio službeno vozilo, a nad njim je u sklopu kriminalističkog istraživanja provedeno alkotestiranje i preliminarno testiranje na prisutnost opojnih droga u organizmu, dok su na mjestu nesreće policijski službenici poduzeli očevid – izvijestili su iz policije.