Bez pardona: Rada otkrila na koji način gasi želju za seksom kada Haris nije tu

Home

Bez pardona: Rada otkrila na koji način gasi želju za seksom kada Haris nije tu

Poznata pjevačica otkrila je detalje veze sa kolegom, ali i kako se nosi sa razdvojenošću koja je i te kako prisutna, zbog prirode njihovog posla.

Pjevački par Radmila Manojlović i Haris Berković već godinama uspijeva da održi vezu iako su oboje javne ličnosti, a pjevačica je otkrila kako osvježavaju ljubav kada su oboje na putu zbog posla.

Kako i Rada i Haris imaju tezge skoro svaki dan tokom sedmice, nekada im se putevi mimoilaze i po sedam dana, naročito kada je jedno od njih dvoje na turneji.

Međutim, ona je priznala da u takvim situacijama jedno drugom šalju seksi selfije poput mnogih razdvojenih parova. Rada kaže da su na početku veze te fotografije bile opuštenije, a da takve danas šalju kada požele jedno drugo.

- Joj, to je bilo dok smo bili mladi i ludi i dok smo samo izlazili, ali nikada ništa vulgarno nije bilo. Sada kada smo već dugo zajedno pošaljemo jedno drugom gole fotke da se, eto, podsjetimo jedno drugog - rekla je pjevačica kroz osmijeh u emisiji "Press pretres" i u nekoliko navrata voditelja upozoravala da je ne vuče za jezik kako ne bi rekla nešto što ne želi.

Ipak, bez obzira na to što jedno drugom šalju golišave fotografije, Rada kaže da se ne boji da će te kompromitirajuće fotke dospjeti u javnost.

  - Joj, mi sve brišemo i provokativne slike, poruke, čak i mejlove - kaže Manojlovićeva koja je očigledno opreznija od mnogih svojih koleginica čije gole fotke su dospjele u javnost.


(Izvor: Avaz.ba)

Objavito: Wed, 09/13/2017 - 09:20

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top