Bh. kickbokser Haris Brko Biber sutra u Njemačkoj boksa protiv Dennisa Wosika

Home

Bh. kickbokser Haris Brko Biber sutra u Njemačkoj boksa protiv Dennisa Wosika

Bosanskohercegovački kickbokser Haris Brko Biber sutra će se boriti u boks meču sa starijim i iskusnijim protivnikom Dennisom Wosikom na manifestaciji u njemačkom Wuppertalu.

Biber je kvalitetom privukao pažnju stranih menadžera, te će biti jedini predstavnik Bosne i Hercegovine na ovoj manifestaciji koju organizira Emir Alić, a koji vjeruje da će naš borac dostojno predstavljati našu zemlju.

- Za sebe mogu reći da sam se dobro spremao, a ishod meča ne znam i ne mogu predvidjeti. Mogu da obećam da ću ostaviti srce u ringu i pokazati kako se brane boje naše države. Moram spomenuti mog trenera Muhameda Šabanovića koji neumorno radi sa mnom, koji stoji pored mene ponosno i kad pobjeđujem i kad gubim.

Zahvaljujem se i Harisu Sipoviću, koji je pomogao u realizaciji ovog meča i koji će ovaj put biti uz mene tokom meča. Tu su i moji sponzori koji me prate i koji su tu uvijek za mene. Također sam zahvalan Abidu Oručeviću iz Elitnutritiona i Elvedinu Bećirspahiću iz Yumeiho masažnog salona, kaže Biber pred sutrašnji meč.

Inače, ovaj borac u amaterskoj karijeri ima preko 110 mečeva od čega čak 95 pobjeda.

Osvajač je brojnih internacionalnih turnira i kupova, te višestruki prvak BiH u tri discipline K1, Low kick i Full Contact.

U profesionalnoj karijeri koja je na početku također ima dobre rezultate, skor od 8 pobjeda i 1 izgubljenog meča.

 

(Izvor: PR com)

Objavito: Pet, 04/21/2017 - 14:25

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top