Bh. premijerligaš dobio pomoć, a pogodite od koga?!

Home

Bh. premijerligaš dobio pomoć, a pogodite od koga?!

Ekspediciju Borca, koja se nalazi na pripremama na Zlatiboru, juče su posjetili Aleksandar i Nikola Kolarov, koji su ovom prilikom dogovorili kupovinu dvije VIP personalizovane stolice na banjalučkom Gradskom stadionu!

Braća Kolarov tako su se pridružili Ognjenu i Stojanu Vranješu, Srđanu Grahovcu i Harisu Handžiću, koji su slijedili potez golmana Banjalučana Asmira Avdukića, koji je prvi kupio personalizovanu stolicu na tribinama zdanja u gradu na Vrbasu.

“Akciji prodaje sponzorskih paketa Fudbalskog kluba Borac za narednu takmičarsku sezonu pridružila su se i braća Kolarov, Aleksandar i Nikola, kupivši po jednu VIP personalizovanu stolicu! Njih dvojica su juče posjetili delegaciju Velikana iz Platonove na pripremama na Zlatiboru, a ugovor o kupovini stolica potpisaće čim dođu u Banjaluku, što će se, prema njihovim najavama, dogoditi vrlo brzo”, navodi se na zvaničnoj stranici “crveno-plavih”. 

Nikola Kolarov sa Borcem je 2008. godine osvojio titulu šampiona Republike Srpske, dok mnogo poznatiji Kolorav, Aleksandar, nosi dres Manchester Cityja.

 

(Izvor: Scsport.ba)

Objavito: Pon, 07/03/2017 - 11:48

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top