BIH OPLJAČKANA ZA PET PENALA: Evo što joj je protiv Grčke napravio "najbolji sudac na svijetu"

Home

BIH OPLJAČKANA ZA PET PENALA: Evo što joj je protiv Grčke napravio "najbolji sudac na svijetu"

NICOLA RIZZOLI u izborima za talijanskog suca godine vlada poput Juventusa tablicom Serie A, dva puta je proglašen najboljim sucem svijeta, a vodio je sve najvažnije utakmice; finale Kupa UEFA, Lige prvaka i SP-a.

Po zanimanju arhitekt, sinoć je na utakmici Bosna i Hercegovina - Grčka (0:0) u kvalifikacijama za SP, "projektirao i izveo" da gosti iz Zenice kući odu neporaženi.

Na meču koji je više sličio na MMA, a ne nogometni, punom prljavštine, grubosti i na kraju začinjenom kafanskom tučnjavom u kojoj je Stephane Gilli, pomoćni trener BiH, grčkog reprezentativca Yannisa Gianniotasa udario nogom, a zatim ga nokautirao desnicom i tako mu izbio dva zuba, Rizzoli je najveći krivac što je tako završilo.

Jer da je od pet dvojbenih situacija u kaznenom prostoru Grčke pokazao na penal barem ona tri puta kada je to morao, otupjela bi nervoza pokradenih domaćina i grubost prljavih gostiju.
Uostalom, pogledajte video i sami se uvjerite kako je Rizzoli pred golom propustio kazniti redom:

Manolasovo igranje rukom, Donisovo igranje rukom, Manolasovo rušenje Ibiševića, zajedničko Papasthopulosovo i Mantolasovo rušenje Džeke, te kako Staflydis nakon što je Papasthopolus srušio Džeku, također bez posljedica tog suigrača gađa loptom u ruku.

Nevjerojatno brojne greške elitnog FIFA-inog suca izravno kroje tablicu kvalifikacijske skupine, jer kako vidite, Belgija se nakon šest od deset utakmica odvojila na prvom mjestu, dok se za drugo, posljednje koje vodi na SP iduće godine, bore upravo BiH i Grčka. Da je Rizzoli vidio ono što je morao vidjeti, BiH bi preskočila Grčku i zauzela drugo mjesto.

Ovako, zahvaljujući talijanskom sucu, Grci i dalje imaju malu, ali bitnu prednost ispred BiH.

 

(Izvor:index.hr)

Objavito: Sat, 06/10/2017 - 08:40

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top