Bihać dobio jeftini taxi: Gradski taxi Bihać počeo sa radom

Home

Bihać dobio jeftini taxi: Gradski taxi Bihać počeo sa radom


Sredinom prošlle sedmice, na Facebook-u je osvanula nova stranica taxi službe pod nazivom „Gradski taxi Bihać“ i većina nas je mislila da je jedan od lokalnih taxista odlučio da se priključi i društvenim mrežama.

Portal USN je otišao korak naprijed pa se malo i raspitao i nismo bili u pravu. U utorak 12.7.2017. god Gradski taxi je i počeo s radom. Građanke i građani su  ugodno iznenađeni ovim novitetom, te  su prepoznali kvalitetu usluge, posebno iz razloga što do sada nisu imali priliku koristiti taxi usluge po normalnim cijenama. (1 km = 1KM) i u novim vozilima.

Iako je prošlo svega nekoliko dana od početka rada, Bišćani već polako stječu naviku korištenja taxi usluga. Osim toga, na facebook stranici Gradskog taxija možemo vidjeti mnogo riječi podrške, kao i pozitivnih komentara nakon vožnje i na samu pojavu cjenovno pristupačnije taxi službe.

Cijena usluge je 1 KM po prijeđenom kilometru, s tim da minimalna vožnja iznosi 1 KM, a radno vrijeme je 24h na dan.

Iz Gradskog taxija poručuju:

„ Zahvaljujemo se svima koji su prepoznali naš trud i rad, kvalitetu usluge, kao i na svim pozitivnim komentarima i riječima podrške. Ovo je za nas veliki uspjeh, te nas ovime potičete na još bolji i kvalitetniji rad. Sigurni smo da će vam se svidjeti sve što naš tim priprema za vas, zato nas pratite i na facebook stranici i prvi saznajte vijesti vezane za našu taxi službu. Bihać je zaslužio stati uz bok ostalim gradovima BIH koji ovakvu vrstu taxi usluge koriste već godinama.“

Ova taxi kompanija trenutno u bihaću trenutno vozi sa 4 vozila, te naravno zaposlila je lokalne vozače, a u narednih mjesec dana dolazi još 14 vozila.

Sva vozila su opremljena modernim GPS sistemima i taximetrima te Call centrom koji brzo reagira i šalje najbližeg vozača.

 

Gradski taxi Bihać

062 715 444

 

(Izvor:usn.ba)

Tagovi
Topic
Objavio: Ned, 16/07/2017 - 15:02

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top