fbpx Bihać: Otvorena preuređena dm prodavnica,cjelodnevno druženje sa kupcima, nagradne igre i popusti

Bihać: Otvorena preuređena dm prodavnica,cjelodnevno druženje sa kupcima, nagradne igre i popusti

Home

Bihać: Otvorena preuređena dm prodavnica,cjelodnevno druženje sa kupcima, nagradne igre i popusti


Bihać, 13.4.2017.

Lider na drogerijskom tržištu BiH, kompanija dm, u Bihaću je danas otvorila preuređenu dm prodavnicu na staroj lokaciji, u Tržnom centru Bingo.

Jedinstveni doživljaj kupovine sada je unaprijeđen osvježenjem enterijera uz dodatnu rasvjetu.

„Moderan ambijent naših prodajnih objekata uvijek nastojimo unaprijediti dodatnim investiranjem u održavanje i preuređenje, kako bi našim posjetiteljima osigurali ugodne trenutke boravka, izbora i kupovine u dm prodavnicama“, izjavila je Dragana Erceg, regionalna menadžerica dm-a.

Povodom otvorenja prodavnice uređene prema najvišim standardima, dm je pripremio i posebne pogodnosti za svoje kupce te im je u naredna tri dana, od 13.4. do 15.4., na ukupan iznos kupovine osigurao popust od 15%.

Svi zainteresovani kupci pozvani su da učestvuju i u nagradnoj igri koja traje do 20.4. te tako okušaju svoju sreću u osvajanju vrijednih nagrada, kao što su mašina za pranje suđa, multimikser i 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.

Pored sniženja odabranih proizvoda, za svaku kupovinu preko 20 KM odrasli su sticali pravo učešća u igri „kolo sreće“, dok su se, u cjelodnevnoj zabavi, najmlađi družili sa klaunom i uživali u brojnim animacijama poput oslikavanja lica i druženja s maskotama iz crtanih filmova.

Radno vrijeme ove dm prodavnice ostaje nepromijenjeno: od ponedjeljka do subote od 10 do 21 sat, nedjeljom od 10 do 20 sati.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

Dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja.

Za deset godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 540 zaposlenika i 65 prodavnica u 37 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu.

U poslovnoj godini 2015/16. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 126 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 12.500 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača.

Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge.

U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

 

(Izvor: DM BiH)

Tagovi
Topic
Objavio: Čet, 13/04/2017 - 12:51

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top