Home

BOSANAC NAPUSTIO ZVEZDE GRANDA ZBOG JELENE! Žestoka svađa sa Popovićem: Neka velika diva žirira, šta ćemo ti mi!

09 Jun

BOSANAC NAPUSTIO ZVEZDE GRANDA ZBOG JELENE! Žestoka svađa sa Popovićem: Neka velika diva žirira, šta ćemo ti mi!

Na snimanju Zvezda Granda sve je napetije kako se bliži veliko finale. Posebno je nervozan Bosanac jer ne može da izađe na kraj sa Jelenom. Čak je, kako saznajemo, napustio studio na posljednjem snimanju i to nakon žestoko svađe sa Popovićem i JK.

Njemu je zasmetalo što Jelena može da komentariše i kritikuje takmičare koliko god želi, a kada on zausti da bilo šta kaže, Popović ga prekine.

“Jelena i Bosanac su se peckali i prošle sezone, ali sada je Dragan poludio jer smatra da treba takmičarima da kaže šta valja, a šta ne, a ne samo da se komentariše njihov fizički izgled. Karleuša je veoma dugo komentarisala jednog takmičara a kada je došao red na Bosanca da nešto kaže, Popović mu je rekao da požuri. E tada je Bosanac rekao da mu je dosta: “Ti ovdje nas zajebavaš! Ne znam što sjedim ovdje, da se slikam i lupam tastere. Jelena je pola sata komentarisala i ti si ćutao, kako dođe red na mene, Viki i ostale, ti nas kratiš. Eto ti sad Jelene, pa neka ona žirira, velika diva, šta ćemo ti mi!”, otkriva naš izvor sa snimanja.

Bosanac se mnogo iznervirao pa je uzeo cigarete i izašao napolje, a Sale je brže-bolje krenuo za njim. Nakon desetak minuta uspio je da ga umiri, pa su ipak nastavili sa snimanjem.

 

(Izvor: Star)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top