Bosanska "Zvijer" hit na Otoku, navijači Arsenala oduševljeni: "On nije čovjek, on je tenk"

Home

Bosanska "Zvijer" hit na Otoku, navijači Arsenala oduševljeni: "On nije čovjek, on je tenk"

GODINAMA su navijači Arsenala na kraju ljetnih prijelaznih rokova bili bijesni, razočarani i frustrirani. Dok su se njihovi rivali, kako na Otoku, tako i na Kontinentu, u ovo doba godine brutalno pojačavali, poslovično škrti Arsene Wenger čekao bi doslovno posljednji trenutak ne bi li krenuo u akciju. Naravno, to bi bilo uglavnom prekasno.

Danas navijači Arsenala slave. Tek je 5. srpnja, a na Emirates su već sletjela dva ozbiljna pojačanja - Alexandre Lacazette i Sead Kolašinac.

 

Francuz je u Lyonu pokazao da je napadač svjetske klase, dok je bh reprezentativac jedan od najboljih lijevih bekova kojeg se uopće moglo pronaći na tržištu.

 

 

Već nakon prvog odrađenog treninga, Kolašinac je oduševio navijače Arsenala koji su na društvenim mrežama pokazali da su impresionirani njegovom snagom, pa je sad već bivši nogometaš Schalkea dobio nadimak Tenk.

 

 

Inače, Kolašinac je rođen u Karlsruheu i igrao je za sve njemačke mlađe uzraste i trebao je postati reprezentativac Njemačke, međutim izabrao je Bosnu i Hercegovinu.

Objavito: Čet, 07/06/2017 - 08:57

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top