Home

Odlična zabava za mlade: Cazin bio domaćin prvog YouTube festa (FOTO)

30 Sep

Odlična zabava za mlade: Cazin bio domaćin prvog YouTube festa (FOTO)

Subota, 30. septembar, u Cazinu je bila rezervisana za Mecu i ostale youtubere, bar kad je u pitanju mlađa raja.

Veliki broj mladih Cazinjana okupio se u Sportskoj dvorani na prvom Youtube festu, gdje ste se mogli družiti sa najpoznatijim autorima video-klipova sa područja Bosne i Hercegovine. 

meca

Njihovi pretplatnici broje se u stotinama hiljada, što je dokazala i puna cazinska dvorana, koja je bila ispunjena srećom, suzama i odličnom zabavom.

Još jednom su svojim fanovima pokazali zašto su popularni, ali ovog puta uživo. Među njima bila su i dvojica iz Unsko-sanskog katona, Meca i Omčo. Imperator, Vanimi, Bake, Nedim Lepić, EdinCreations, Balkan Alert, VedoX, Omčo i Meca  najpopularniji su youtuberi u BiH.

yt

Njih u cazinskoj dvorani nisu gledala samo djeca iz toga grada, već su ju ispunili mladi od devet do dvadeset godina iz svih dijelova Krajine.

Ovi mladi ljudi, poznati kao najpopularniji youtuberi u BiH, snimaju klipove, vlogove o svom svakodnevnom životu, reakcije na druge jutjubere ili gejmere.

yt

Druženje s fanovima u cazinskoj sportskoj dvorani za youtube zvijezde bilo je, kako kažu, odlično iskustvo. Ako niste bili, vjerujte da je bilo kao na nekom koncertu velikih muzičkih zvijezda na kojem se tražio autogram više, fotografisanje, ali i "palo"je dosta suza zbog upoznavanja s onima koje svakodnevno prate preko interneta.

yt

Više fotografija sa 1. Youtube festa pogledajte klikom OVDJE.


(Cazin.NET)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top