Cazin: Otvorena preuređena dm prodavnica

U Tržnom centru Ljiljan, na adresi Trg zlatnih ljiljana bb, danas je otvorena preuređena dm prodavnica. Zbog radova na osvježenju enterijera prodavnica je bila zatvorena proteklih nekoliko dana, a kupci u njoj ponovno mogu uživati u jedinstvenom doživljaju kupovine i potražiti željene proizvode iz širokog asortimana proizvoda za njegu i ljepotu, za bebe i kućanstvo te iz segmenta zdrave ishrane.

„Radi boljeg ugođaja kupovine konstantno ulažemo u održavanje i renoviranje naših prodajnih objekata te vodimo računa da kupci uvijek budu zadovoljni, kako izborom proizvoda, tako i uslugama koje nudimo“, izjavio je Haris Mujagić, regionalni menadžer dm-a i dodao „Povodom preuređenja u ovom prodajnom objektu kupcima smo priredili posebne pogodnosti, među kojima je popust od 15% na ukupnu kupovinu, koji će trajati naredna tri dana.

IMG_3719.jpg

Osim pogodnosti popusta od 15%, koji traje do 24.3., svim današnjim posjetiteljima ove preuređene prodavnice dm je ponudio i snižene cijene mnogih proizvoda. Otvorenje su upotpunili zanimljivi sadržaji za kupce: za svaku kupovinu dm je darivao trajni ceker, za dame je organizovano besplatno šminkanje te pravljenje frizura i savjetovanje o njezi kose. Dobro su se zabavljali i najmlađi, koji su svoje dm trenutke proveli u društvu sa klovnom, animatorima za oslikavanje lica te uz maskote iz crtanih filmova.

IMG-a3aee87bb5ccb95ac5e64f328de76e23-V.JPG

No to nije sve! U znaku obilježavanja ponovnog početka rada ove prodavnice dm poziva sve kupce da do 29.3.2018. godine sudjeluju u nagradnoj igri, u kojoj  mogu osvojiti vrijedne nagrade. Prva nagrada je mašina za pranje i sušenje veša, druga multi-mikser, dok preostali nagradni fond čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 25 KM. 

Radno vrijeme dm prodavnice u TC Ljiljan u Cazinu je od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat, a  nedjeljom od 12 do 17 sati.  

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za jedanaest godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 616 zaposlenika i 69 prodavnica u 40 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2016/17. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 143,9 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 14.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, trend IT UP, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

 

(Press DM)