Cazin: Sa odličnim uspjehom maturirale sve tri sestre Kapić

Grad Cazin je proteklih dana bio centar maturalnih parada i zabava. Mnogo ljepote i mladosti po već ustaljenoj tradiciji, prodefiliralo je gradom. Maturanti svih srednjih škola, time su ozvaničili svršetak svog srednjoškolskog obrazovanja.

Za svakog maturanta to je poseban dan, posebna svečanost, ali i za njihove roditelje. U kući Kapića to je bila trostruka svečanost, trostruka radost. 

Naime, prelijepe bliznakinje Adna, Azra i Admira iz cazinskog naselja Kapići, sa odličnim uspjehom završile su cazinsku Gimnaziju.


Njihovi roditelji, otac Ćazim i mama Melisa, ponosni i presretni, kažu da se osjećaju kao onog dana ‘98 -e godine kada su ih dobili na svijet. To je inače bio jedinstven slučaj u našem gradu, našem kantonu ali i u državi, kada su supružnici Kapić postali roditelji tri prekrasne djevojčice.


No, i sad je to jednistven slučaj jer su tri prelijepe bliznakinje i dalje ponos svojih roditelja, svoje škole i svog grada.


I slobodno se može reći: ”Istina je da ima dosta  gradova koji su poznati po tome što imaju mnogo bliznakinja ili blizanaca, ali zato samo Cazin ima ‘trojke’ ”!

 

kapic_0.jpg