fbpx CAZINJANI U AKCIJI ZA MIJU: U Caffe City organizirano doniranje novčanih priloga za oboljelu heroinu

CAZINJANI U AKCIJI ZA MIJU: U Caffe City organizirano doniranje novčanih priloga za oboljelu heroinu

Home

CAZINJANI U AKCIJI ZA MIJU: U Caffe City organizirano doniranje novčanih priloga za oboljelu heroinu


U akciju pomoći za malenu Miju uključuje se svakim danom sve više Cazinjana. Zajedno, ujedinjeni, složni i humani, kao što smo uvijek bili, u ovakvim situacijama, možemo učiniti mnogo više nego individualno. 

(FOTO) SPASIMO TEK NASTALI ŽIVOT: Malena Mia iz Cazina treba našu pomoć

Naši sugrađani organizirali su doniranje novčanih priloga za Miju u Caffe baru City, u TC Ljiljan. Svi koji žele pomoći, donacije mogu donijeti u kafić te ostaviti kod konobara.

Samo jučer su humani Cazinjani, na ovaj način, prikupili 910 KM.

Akcija prikupljanja traje do subote (sutra), 14.01.2017. godine, kada će se prikupljeni novac uručiti Mijinim roditeljima. 

Ukoliko i vi želite pomoći Miji pri njenoj lavovskoj borbi za život, a niste iz Cazina, možete to učiniti uplatom na brojeve žiro računa koji su navedeni ovdje --> (FOTO) HITAN APEL ZA POMOĆ: Zdravstveno stanje malene Mije iz Cazina se pogoršalo

Za sve ostale informacije, kontaktirati možete:

  • Renata Mujadžić (majka oboljele): 061/648-236

Također, Miji možete pomoći na način da 21. januara 2017. godine dođete na događaj Noć filma za Miu koji je organiziran tako da sav skupljeni prihod od ulaznica bude uplaćen za Mijino liječenje na transakcijski račun Jasmina Mujadžića (oca oboljele).

Više o događaju pogledajte ovdje --> Cazinjani u akciji za Miu: Pomozite i vi malenoj djevojčici u lavovskoj bitki za život.

(Cazin.NET)

Tagovi
Topic
Objavio: Pet, 13/01/2017 - 09:27

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top