fbpx CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za Brži od najbržih

CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za Brži od najbržih

Home

CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za Brži od najbržih


Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za Brži od najbržih.

 

Kako osvojiti ulaznice?

Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Profesionalni kradljivci automobila Andrew i njegov mlađi brat Garrett, nađu se u sukobu s francuskim gangsterima. Dvojica braće specijalizirani su za krađu skupocjenih, luksuznih automobila. Angažirani su ukrasti prekrasan Bugatti iz 1937. vrijedan milijun eura, te se zapute na jug Francuske kako bi izvršili posao no budu uhvaćeni od strane vlasnika i lokalnog gangstera Jacoma Moriera. On im u zamjenu za njihove živote nudi novi posao – ukrasti od njegovog glavnog rivala, Maxa Klempa, njegov najluksuzniji auto – Ferrari 250 GTO iz 1962.

 

Zašto morate pogledati ovaj film?


Tvorci akcijskog serijala 96 sati donose nam akcijski blockbuster s nabrijanim automobilima, zgodnim ženama i pravim muškarcima!

Važna napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 28.06.2017.(Cazin.NET)

Tagovi
Topic
Objavio: Pon, 12/06/2017 - 21:39
Back to top