fbpx CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za Divlji psi

CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za Divlji psi

Home

CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za Divlji psi


Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Divlji psi.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Priča prati tri bivša zatvorenika koja se pokušavaju prilagoditi civilnom životu. Iza sebe imaju dvije odležane kazne, i ukoliko ponovno završe u zatvoru, prema zakonu države Kalifornije, to će biti doživotno. U nemogućnosti da žive normalne živote, trojka prihvati naizgled jednostavan zadatak Clevlandske mafije - otmicu djeteta suparničkog mafijaša. Kada otmica krene u krivom smjeru, trojka se nađe u bijegu, spremna učiniti sve kako ponovno ne bi završili u zatvoru.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Dog Eat Dog je kriminalistička drama scenarista, filmskog kritičara, režisera i bliskog suradnika Martina Scorsesea, Paula Schradera, poznatog po radu na ostvarenjima Taksist, Američki žigolo, Razjareni bik, Tihi spavač, Opasna pratnja i Kanjoni.

Važna napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 12.07.2017.(Cazin.NET)

 

Tagovi
Topic
Objavio: Wed, 28/06/2017 - 07:48

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top