CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film 100 metara

Home

CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film 100 metara


Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo vas ulaznicama za film 100 metara.

 

Kako osvojiti ulaznice?


Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

 

Sadržaj filma

Ramónu je dijagnosticirana multipla skleroza (MS) u tridesetima. Liječnik mu kaže da će jedva moći hodati, a kamoli trčati. Usprkos dijagnozi, Ramon odluči sudjelovati na ultimativnom sportskom izazovu i najtežoj utrci na svijetu - Ironman triatlonu: 42 km trčanja, 3,8 km plivanja and 180 km bicikliranja.

 

Zašto morate pogledati ovaj film?

Ovo je istinita priča Ramóna Arroyoa, 44-godišnjaka, koji je postao legendarni MS atletičar nakon što mu je dijagnosticirana multipla skleroza prije 12 godina. Njegovo fantastično putovanje pratimo u ovom fenomenalnom, dirljivom i inspirativnom filmu.

 

Važna napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 07.06.2017.

(Cazin.NET)

Tagovi
Topic
Objavio: Tue, 23/05/2017 - 07:52

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top