CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Brzi Ozzy

Home

CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Brzi Ozzy


Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo vas ulaznicama za film Brzi Ozzy.

 

Kako osvojiti ulaznice?

Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma

Ozzyju, prijateljski nastrojenom biglu, život se okrene naopačke kada njegova obitelj odluči otići na dugo i udaljeno putovanje. Jedini problem je što su tamo psi zabranjeni! Obitelj se tada odlučuje ostaviti Ozzyja u spa centru za pse, pod nazivom Blue Creek. Ozzy ubrzo shvaća da to nije spa, već zatvor za pse. Ozzy će se morati udružiti s novim prijateljima Chesterom, Fronkyjem i Docom kako bi pobjegli iz tog zatvora i sigurno se vratili kući.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Animirana komedija čija se gotovo cijela radnja odvija oko pasa i njihovih razmišljanja, a privući će i zabaviti sve generacije.

Važna napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 17. maj 2017.

(Cazin.NET)

Tagovi
Topic
Objavio: Tue, 02/05/2017 - 13:36

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top