CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Jackie

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3x2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Jackie.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete "CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO", te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma

Nakon ubojstva američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, prva dama Jacqueline Kennedy pokušava biti jaka nakon trume koju je njena obitelj doživjela, vratiti vjeru, utješiti svoju djecu te definirati povijesno nasljeđe svoga muža. Radnja prati život Jackie Kennedy od trenutka atentata na njenog muža i intervjua kojeg je povodom tragičnog događaja morala dati magazinu Life, reflektirajući se na svoju privatnu i javnu personu. Mnogi su kritičari predvidjeli kako se Natalie Portman smiješi nagradna Oscar® za ovu ulogu.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Biografska priča o Jackie Kennedy, udovici američkog predsjednika Johna F. Kennedya, nakon njegovog ubojstva.

Važna napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 1.2.2017.

(Cazin.NET)