fbpx CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Sedam minuta nakon ponoći

CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Sedam minuta nakon ponoći

Home

CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Sedam minuta nakon ponoći


Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3x2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Sedam minuta nakon ponoći.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete "CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO", te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma

U filmu pratimo dvanaestogodišnjeg Conora (Lewis MacDougall) koji se pokušava pomiriti sa bolešću svoje majke (Felicity Jones) i nasilnicima iz škole tako što bježi u fantastičan svijet prepun čudovišta. Čudovište se pojavljuje nakon ponoći. Ali to nije bilo čudovište koje je Conor očekivao. Očekivao je čudovište iz noćne more koja ga je proganjala skoro svaku noć otkako je njegova majka počela primati terapiju, noćne more u kojoj se pojavljuju tama, vjetar i vrištanje… Ovo čudovište je drugačije, i traži od Conora ono najopasnije – traži istinu.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Hvaljeni autor filmova Sirotište i Nemoguće donosi nevjerojatno dirljivu priču u svojem novom filmu s Liamom Neesonom, Felicity Jones i Sigourney Weaver u glavnim ulogama, nastalu prema nagrađivanoj knjizi Patricka Nessa.

Važna napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 25.1.2017.

(Cazin.NET)
Tagovi
Topic
Objavio: Tue, 10/01/2017 - 16:55

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top