fbpx CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Za svaki slučaj

CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Za svaki slučaj

Home

CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Za svaki slučaj


Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Za svaki slučaj.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Kada 45-godišnji udovac Erwan slučajno otkrije da čovjek koji ga je odgojio nije njegov pravi otac, zaputi se u potragu za biološkim ocem. On ubrzo locira nestašnog, 70-nešto-godišnjeg Josepha, kojeg je njegova majka jedva poznavala. Erwan ubrzo pada na njegov šarm, no složena obiteljska situacija se dodatno zakomplicira kad mu kćer Juliette objavi da je trudna i odbija reći ko je otac djeteta.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Nova francuska komedija o složenosti obiteljskih odnosa, koja će vas i nasmijati i ganuti.

Važna napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 27.09.2017.(Cazin.NET)

Tagovi
Topic
Objavio: Pon, 11/09/2017 - 19:36

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top