CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za Odjednom tata

Home

CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za Odjednom tata


Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za Odjednom tata.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma Odjednom tata

Samuel uživa u bezbrižnom životu bez obaveza na francuskoj rivijeri. Sve dok mu Kristin, bivša, ne objavi da je ostala trudna, preda mu curicu i nestane! Samuel pokušava pronaći Kristin u Londonu, ali je nikako ne uspijeva naći. U međuvremenu tamo nađe i posao kao TV voditelj na lokalnoj televiziji. Tijekom godina, Samuel postaje pažljiv i nježan, ali još uvijek nekonvencionalan tata maloj Gloriji koja već ima 8 godina kada se u njihov život vraća bivša.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Omar Sy, poznat po fenomenalnoj ulozi u filmu Nedodirljivi, ovaj put glumi u obiteljskoj komediji Odjednom tata.

Važna napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 12. april 2017.(Cazin.NET)

Tagovi
Topic
Objavio: Tue, 28/03/2017 - 13:07

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top