CAZIN.NET I ISO COMERC VAS VODE NA MORE: Dobitnik besplatnog trodnevnog boravka u Biogradu

Home

CAZIN.NET I ISO COMERC VAS VODE NA MORE: Dobitnik besplatnog trodnevnog boravka u Biogradu


O putničkoj agenciji “Iso comerc”

Putnička agencija „Iso comerc“ sa preko 20 godina rada jedna je od najstarijih prevozničkih firmi u cazinskoj regiji koja svojim putnicima nudi prevoz do željenih odredišta savremenim voznim parkom.

„Iso comerc“ vrši prevoz putnika u linijskom i vanlinijskom saobraćaju, a imaju i bogatu ponudu jednodnevnih izleta širom Bosne i Hercegovine, ali i van njenih granica, organiziraju odlaske na ljetovanja, zimovanja, ekskurzije, itd.


 
Pravila nagradne igre

Portal Cazin.NET, u saradnji sa ovom putničkom agencijom, odlučio je nagraditi jednog sretnog čitaoca besplatnim trodnevnim boravkom u Biogradu (od srijede do petka).

Kako biste učestvovali u nagradnoj igri bilo je potrebno da lajkate Facebook stranicu Putnička Agencija Iso Comerc, zatim podijelite članak o nagradnoj igri na vašem Facebook profilu (opcija public), te ispod vijesti o nagradnoj igri na portalu ostavite komentar „CAZIN.NET I ISO COMERC ME VODE NA MORE“. Facebook komentari se ne broje!

Čitaoc s najviše lajkova na komentaru ispod vijesti na portalu te dobitnica besplatnog trodnevnog boravka u Biogradu je ZINAJDA KAJTAZOVIĆ (48 lajkova). Čestitamo!

Za sve ostale detalje dobitnica se treba javiti u inboks Facebook stranice Iso comerc.

Sve učesnike i broj lajkova možete pogledati u komentarima klikom OVDJE.

 

(Cazin.NET)

Tagovi
Topic
Objavio: Tue, 27/06/2017 - 12:23

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top