Najmlađi cazinski sportaši u ponedjeljak se predstavljaju svome Gradu

Ljubav prema sportu i sportski život nikada nisu iznevjerili ni pojedinca ni zajednicu zbog čega su cazinski sportski klubovi pravo bogatstvo za naš Grad. Veliki broj djece već od najmlađeg uzrasta uključuje se u različite sportove i aktivno se njima bavi, a Dan Grada je prava prilika da se predstave široj javnosti i pokažu koliko je lijepo i zabavno na njihovim treninzima.

Tako će nam se u ponedjeljak od 19 sati na Trgu Alije Izetbegovića (plato kraj fontane) predstaviti veliki broj malih šahista, karatista, nogometaša, onih koji treniraju tae kwon do i judo, ali i sjajna ekipa cross fit kluba „Unity“.

-„Za Dan svoga Grada oni spremaju i posebne izvedbe i performanse koje će publika sigurno s uživanjem pratiti jer vidjeti njihove vještine i čuti o uspjesima te naše mladosti, sigurno je prilika koju ne treba propustiti. Svi naši mali sportaši zaslužuju pažnju i podršku i zbog toga pozivamo sve naše sugrađane iz Cazina i šire da svakako dođu i pridruže nam se u sportskoj proslavi Dana našeg Grada“, kaže Emir Dautović, predsjednik Sportskog saveza Grada Cazina.

Najmlađe posjetioce, uz upoznavanje sa sportovima i sportskim klubovima, očekuju i brojna druga iznenađenja među kojima su i sve njihove omiljene maskote iz crtanih filmova poput Mickey i Minnie Mouse, Spužva Boba, Spidermana, Hallo Kitty i ostalih.

Image