AKCIJA MLADIH NAŠE STRANKE : Prikupljanje paketića za najmlađe i najstarije

Home

AKCIJA MLADIH NAŠE STRANKE : Prikupljanje paketića za najmlađe i najstarije

U vrijeme predprazničke groznice, kada se pažnja posvećuje lijepim trenucima, kupovanju poklona i planiranju novogodišnje zabave, želimo da i one koji nisu u mogućnosti da slave, barem malo obradujemo, stoji u saopćenju odbora Naših mladih Naše stranke.

Odbor Naših mladih Naše stranke želi pokrenuti humanitarnu akciju među članovima Naše stranke, kao i među svim građanima i građankama koji su u mogućnosti da učestvuju u akciji u prikupljanja paketića za najmlađe i najstarije socijalno ugrožene našega grada.

Cilj je da prikupimo hranu, slatkiše, igračke, knjige, sveske i dr. kako bismo mogli pripremiti male poklone za najmlađe i najstarije.

Mladi Naše stranke pozivaju sve zainteresovane građane i građanke koji su u mogućnosti da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji da ih  kontaktiranju na broj telefona             062/317-150       ili svoje priloge dostave direktno u Centralu stranke ul. Jezero br. 8 svaki radni dan od 9 do 17 sati.

Ovom prilikom želimo naglasiti da odbor Naših mladih 22. decembra obilježava dvije godine postojanja, a godišnjicu će proslaviti okupljanjem na kojem će se zajednički pakovati pokloni za Novogodišnje praznike.

 

depo

Objavljeno: Tue, 06/12/2011 - 00:52

Facebook komentari

Back to top