Cazinska ”Magic Touch” šećerna pasta za depilaciju dobila novo ruho

Home

Cazinska ”Magic Touch” šećerna pasta za depilaciju dobila novo ruho

Asimetrične linije, orijentalni motivi i elegantna izvedba za novi izgled ovog jedinstvenog BiH proizvoda

Magic Touch  ljekovita šećerna pasta za egipatsku depilaciju, koja se proizvodi u Cazinu, dobila je novo pakovanje koje je predstavljeno i na sajtu „Packaging of the World“ koji donosi inovativne dizajne ambalaže širom svijeta

Ovo je prvi proizvod ove vrste na tržištu Bosne i Hercegovine. Magic Touch je 100% prirodan proizvod na bazi šećera i različitih biljaka u kombinaciji s eteričnim uljima. Da bi pronašli svoje mjesto na tržištu Bosne i Hercegovine i da svoj brend učine prepoznatljivim, Magic Touch se odlučio da se osloni na novo pakovanje kako bi svoj proizvod doveo do potrošača.

Na osnovu provedenog istraživanja i analize, kreativni tim bihaćke agencije NDM odlučio je da ide s dizajnom koji komunicira kroz prirodu, mekoću dodira, i orijentalne elemente kako bi dodao uvjerljiv dojam ovoj kreativnoj priči.

Magic Touch je time dobio pakovanje asimetričnih dimenzija, što razdvaja ovaj proizvod od drugih proizvoda namijenjenih za sličnu upotrebu. Akvarelne linije u kombinaciji sa orijentalnim elementima i obrascima čine ovo pakovanje vrlo elegantnim i dostojnim proizvoda ovog karaktera. Osim toga, simbol leptira, štampan u zlatnoj boji, povezuje ovu ambalažu sa nježnošću i mekoćom dodira.

Uz mješavinu klasične i moderne tipografije dizajneri su pokušali stvoriti u očima promatrača kombinaciju starijih i nostalgičnih elemenata s izražajem mladih.

Agency: NDM Agency
Creative Director: Nermin Nino Kasupović
Copywriter: Admir Čavkić
Photo: Dinko Hadžović 
Project Type: Produced, Commercial Work
Client: Magic Touch
Location: Bihać, Bosnia and Herzegovina

 

/media-marketing.com

 

 

Objavito: Sat, 06/20/2015 - 18:08

Facebook komentari

Back to top